Informatie voor bezoekers – kom kijken

Een eventingwedstrijd als SGW Amsterdamse Bos is ook voor bezoekers bij uitstek geschikt voor een prachtige dag in de frisse lucht.
Het bos is en blijft openbaar toegankelijk. Tegelijkertijd zijn er tijdelijke regels in acht te nemen die de veiligheid van wandelaars en toeschouwers moeten waarborgen.

Veiligheid

De huisregels voor veiligheid zijn zowel voor uzelf als voor anderen.
Over het cross country parcours wordt hard gegaloppeerd. Veel oversteekplaatsen zijn onoverzichtelijk. Daarom zijn die beveiligd door medewerkers, die herkenbaar zijn aan een geel vest.
U dient voor uw eigen veiligheid hun aanwijzingen te allen tijde en onmiddellijk op te volgen. Houd vooral kinderen in de gaten en dicht bij u. Honden moeten aangelijnd blijven op en rond het wedstrijdterrein.

Vermijd felgekleurde paraplu’s indien het regent.

Toegangsprijzen

De toegang tot het bos en de parkeerplaatsen is ook op de wedstrijddagen gratis.

Muntverkoop

Bij de catering (de diverse eet- en drinkgelegenheden) kunt u betalen met behulp van een muntensysteem. U koopt op een centraal punt op het terrein (plastic) munten in voor een bepaald bedrag per munt en daarmee kunt u afrekenen bij de horeca en catering. Voordeel is dat u niet steeds hoeft te wachten op wisselgeld en en daarmee gaat het afrekenen sneller en kunt u vlot weer genieten van de wedstrijden waarvoor u tenslotte bent gekomen.
Bij de andere standhouders in het strodorp (niet catering/horeca) kunt u zowel contant als met pin betalen.

 

Meer informatie

Klik in de rechterkantlijn voor informatie over de Route, het Programma, een Plattegrond, de Voorzieningen.

Zet SGWA2018 in uw agenda

 


Deel deze pagina via: Facebooktwittergoogle_plusmail