Onderwerpen

Vragen over de inschrijving

Lees ook de informatie over inschrijven, daar staan veel antwoorden.

Kijk op de informatie voor Deelnemers onder het tabblad Prijzen of kijk in de webwinkel.
Kijk op Inschrijven, Kort samengevat: je koopt in de webshop een inschrijving en vult daarna nog wat meer informatie in.
Het kan gebeuren dat stap2 niet wordt getoond terwijl je wel de bestelling hebt afgerond en een mail hebt ontvangen van je bestelling met ordernummer.
Ga in dat geval naar deze link: Naar stap2
De start van het inschrijven voor SGWA2018 kan vanaf 22 januari 2018 10:30 uur.
Met ingang van 9 maart 2018 kan je je niet meer inschrijven voor SGWA2018.
Combinatienummer: Iedere combinatie (ruiter – paard) krijgt door de KNHS een uniek nummer toegekend waaronder alle resultaten worden opgeslagen. Dit nummer bestaat uit zes cijfers gevolgd door de beginletter van de naam van het paard en de beginletter van de achternaam van de ruiter. Kijk op de site van de KNHS voor meer informatie.
Nee, alle teamleden moet eerst zelf inschrijven als ruiter aan SGWA2018. Daarna kan je worden ingeschreven met een team door je Team Captain (gewoon een teamlid die deze rol krijgt).
Kijk op de pagina met alle informatie over de Team Competitie.
Je kan je gratis aanmelden als team, maar ieder teamlid moet eerst wel een inschrijving hebben voor de individuele wedstrijd (- die zijn niet gratis).
Kijk op de pagina met alle informatie over de Team Competitie.
We hebben gekozen voor inschrijven via onze eigen site omdat we daarmee minder werk hebben om de betalingen te controleren. We kregen van de KNHS bovendien niet alle data terwijl we die wel graag wilde hebben, bijvoorbeeld je e-mail adres. Het nadeel voor jou is dat je wel weer wat gegevens moest intypen. Bedankt voor die moeite.
Als een inschrijvingsproduct voor een bepaalde klasse vol is, kan je het niet meer in de webwinkel kopen. Stuur een mail aan het secretariaat zodat het wachtlijstproduct voor die klasse zichtbaar wordt in de webshop, daarmee kan je je online op de wachtlijst inschrijven. Meer informatie over de wachtlijst kijk op Inschrijven Uitleg.
In de bevestigings e-mail na de betaling van je bestelling (bijvoorbeeld ordernummer: #1567). Het staat in de bevestigings e-mail van je inschrijfgegevens. Het staat in je bankafschrift als referentienummer. Het secretariaat kan op basis van je ingevulde gegevens bij de aanschaf in de webwinkel, of die van het invullen van de inschrijfgegevens het ordernummer voor je opzoeken.
Heb je in je spambox gekeken? Heb je geen enkele mail van SGW Amsterdamse Bos ontvangen? Heb je wel een product gekocht in de webwinkel en afgerekend? Heb je wel een geldig e-mail adres opgegeven? Als je het echt niet zelf kan oplossen met behulp van deze vragen, mail dan met het secretariaat, en schrijf daarin de datum en tijd waarop je een bestelling betaalde, en welke gegevens je hebt opgegeven. Je kan ook een kopie van je bankafschrift opzoeken, daarin staat het ordernummer.
Als je na alle procedurestappen wordt geplaatst sta je op de startlijst. Deze wordt online  op onze site gepubliceerd. En aangekondigd in de social media kanalen van SGW Amsterdamse Bos. Je moet dus zelf kijken en zo nu en dan de website bezoeken om te weten wat voor nieuws er is.
Heb je wel alle stappen doorlopen van de inschrijving? Wij controleren je ordernummer met de betaling handmatig, dus dat kost soms even wat tijd. Ook banken hebben soms een vertragende werking.  Heb je na 7 dagen nog niets ontvangen neem dan contact op met het secretariaat.
Annuleren kan volgens de KNHS voorwaarden voor deelname. Kijk op de website van de KNHS na of je in aanmerking komt voor teruggave van je inschrijfgeld. Afmelden kan via een het secretariaat.

Vragen over de website

SGW staat voor SamenGestelde Wedstriid. Ook wel bekend als Military of Eventing. De wedstrijd is samengesteld uit drie verschillende disciplines: dressuur, springen en cross country. Meer over Eventing. Lees meer over de geschiedenis van SGW Amsterdamse Bos.
De website gebruikt een versleutelde verbinding (mbv SSL. Dat zie je aan de url die begint met HTTPS). Hierdoor wordt het dataverkeer ‘onderweg’ ge-encodeerd wat veiligheid verbetert. We gebruiken jouw gegevens alleen voor onze eigen organisatie. Jouw gegevens staan niet openlijk op de site behalve je naam en de naam van je paard of pony in de uitslagen. We zullen jouw gegevens niet aan derden verstrekken. We zijn zuinig op onze gegevens, en ook op jouw privacy.
Ga naar Mijn Account onder webwinkel. Als je jouw bestellingen ziet ben je ingelogd. Je kan je daar ook registreren, of inloggen als je al een account hebt.
Een wachtwoord dat zwak is geeft hackers de kans om het te raden en de gegevens van de site te stelen of de site te infecteren zodat gebruikers mogelijk ook worden besmet. Dus sterke wachtwoorden dwingen we af omdat het veiliger is. Bij het nieuw registreren op Mijn Account onder webwinkel hoef je niet eens meer een sterk wachtwoord te kiezen: het wordt automatisch naar je gemaild. Je kan wel altijd zelf een nieuw (sterk) wachtwoord kiezen. Hint: het wachtwoord moet minimaal twaalf tekens lang zijn. Gebruik hoofd- en kleine letters, nummers en tekens zoals ! ” ? $ % ^ & ) om het sterker te maken.
Onderaan het menu Webwinkel (onderaan de website) staat: Uitloggen. Klik daarop. Helemaal op de onderste regel van de website aan de rechter kant staat een link Log Out.
Gebruik ons contact formulier en omschrijf uw vraag zo nauwkeurig mogelijk in de opmerking. Zorg ervoor dat u een geldig email adres opgeeft anders ontvangt u ons antwoord niet.
Gebruik ons contact formulier. Selecteer bij Aan: Webmaster en omschrijf uw vraag zo nauwkeurig mogelijk in de opmerking. Zorg ervoor dat u een geldig email adres opgeeft anders ontvangt u ons antwoord niet.
De website is gemaakt door onze sponsor AlphaMotions. Kijk op hun website voor meer informatie.

Vragen over de webwinkel

De webwinkel bestaat alleen online op deze website. Op de voorpagina staat helemaal onderaan in een donker vlak een lijstje onder de tekst “Webwinkel”. Druk op “Producten” om te kijken wat er in de webwinkel te koop is.
Betalen kan alleen via iDeal. iDeal is snel en betrouwbaar, bovendien weten wij gelijk of het bedrag is betaald.
Dat hoort ook zo: omdat bij ieder inschrijvingsproduct een inschrijvingsformulier hoort (dat maakt samen je inschrijving) hebben we het onmogelijk gemaakt twee verschillende producten in de winkel te doen. Als je voor twee verschillende klassen wilt inschrijven moet je twee verschillende bestellingen doen. Deze worden dan ieder apart verwerkt.
De pagina Mijn bestellingen toont een lijst met bestellingen die je eerder hebt gedaan. Die lijst kunnen we alleen aan jouw laten zien als je een account hebt gemaakt op de website. Heb je al eerder besteld maar geen account aangemaakt dan kan je niet via de website Mijn Bestellingen bekijken. Wil je dat toch dan kan de webmaster en het secretariaat een account aan jouw bestelling koppelen. Zou je jezelf registreren dan is die koppeling nog steeds niet gelegd, dat moet echt door ons gebeuren.
Onderaan het menu Webwinkel (onderaan de website) staat: Uitloggen. Klik daarop.
Het kan zijn dat het product is uitverkocht of verlopen. Alle producten die te koop zijn, staan in de webwinkel. Als je denkt dat het niet klopt mail dan met de webmaster.
Via de webwinkel worden bij bestellingen verschillende emails verstuurd naar het opgegeven e-mail adres. We zullen nooit vragen naar uw pincode of inlogcode. De mails zien er vaak zo uit als onderstaand voorbeeld. Vertrouw je het toch niet, stop dan gelijk en stuur de webmaster een bericht.
Bevstigingsscherm_SGWA
De website met e webwinkel is gemaakt door onze sponsor AlphaMotions. Kijk op hun website voor meer informatie.